November 2019

Hallo allemaal,
Ondanks de goede voornemens heeft deze Hobbyfuntips toch wat vertraging opgelopen … tja, KreaDoe hè 🙂
Het zit er weer op, nu nog de nasleep 😉

KreaDoe
Vooral de grotere ruimte was een verademing … en overzichtelijker waardoor we het met minder mensen toch weer gered hebben … en alle lof voor iedereen die daaraan bijgedragen heeft !!! Het was wel hollen of stil staan … de woensdag begint meestal rustig … daarna gaat het aantal workshops normaal gezien elke dag omhoog, met op de zondag weer een kleine daling. Maar dit jaar verliep het anders … woensdag 26 workshops, donderdag was dramatisch, slechts 10 workshops, vrijdag 20 workshops, en de zaterdagploeg heeft echt flink aan moeten poten: 108 workshops !!! Tenslotte sloten we zondag af met 55 workshops.
Ondanks het geregel, gedoe, gesjouw en stress vooraf, was het toch weer leuk om te doen. De leuke gesprekken, de Hobbyfun collega’s, de blije kinderen, de vaste klanten die ieder jaar terug komen en de verrassende workshop resultaten maken het de moeite waard 🙂 

De balans moet echter nog opgemaakt worden en ik heb binnenkort een overleg met de nieuwe “baas” van de KreaDoe om de mogelijkheden te bekijken hoe we als Hobbyfun verder kunnen gaan … want de stand bemanning rond krijgen wordt ieder jaar moeilijker … en als steeds meer vriendinnen en familieleden moeten bijspringen voor de landelijke PR, voor jullie dus, groeit er iets scheef … we moeten dit samen doen !!!
Dus wordt vervolgd … ik houd jullie op de hoogte 😉

KreaDoe winactie
Voor wie het niet via Facebook heeft kunnen volgen, komen we hier ook nog even terug op de oproep uit de vorige Hobbyfuntips … 4 mooie inzendingen, leuk allemaal zo verschillend … tja, maar er kan maar één winnaar zijn … de libellen kregen de meeste stemmen … gemaakt door Lia op transparante stof …  ook leuk om voor het raam te hangen … dus Lia de prijs komt naar jou toe 🙂

Actie november voor HF/CC combi accounthouders.
Terwijl de herfst nog in volle gang is, gaan we alweer vooruit denken. Hebben jullie al plannen gemaakt voor kerstworkshops? Misschien kan de actie van deze maand je op ideeën brengen 😉

Deze maand kerstartikelen in de actie, zoals diverse dragers, ballen en fauxleather materialen. Zie blz. 14 t/m 19 van de kerstcatalogus
Genoeg om naar eigen voorkeur te decoreren … of met een beetje van je zezelf en een beetje van “Maggie” (CC)
Bekijk bijvoorbeeld eens de inspriratie folder Rustic Christmas of een van de andere kerst inspiratiefolders als je klikt op catalogussen … wel even flink naar beneden scrollen, want de inspiratie folders staan helemaal onderaan.

De spelregels
– Dus voor combi accounthouders 10% korting op de producten van pagina 14 t/m 19 van de kerstcatalogus
– Vermeld de code HF/CC kerst 2019 in het opmerkingenveld bij je bestelling … je ziet de korting nog niet meteen in je winkelmandje … die wordt handmatig toegevoegd … en zal je wel zien op de order bevestiging.
Niet met iDeal te betalen, maar even de definitieve factuur afwachten !!!
– Geldig van 1 t/m 30 november 2019 !!!

Kerst met Diam’s 3D verf
En nu we het toch al over de kerst hebben … op de KreaDoe hadden we ook een kerstboom met inspiratie voorbeelden … allemaal met onze Diam’s 3D verf gedecoreerd … op diverse ondergronden … met een combinatie van de ideeën n.a.v. van de vraag uit de Hobbyfuntips januari dit jaar 🙂
De boom is eerst gesponsd … vervolgens zijn er gaten in gemaakt voor de ballen … alles is opgehangen met gewone kerstbal haakjes … en de kleine sterren zijn gemaakt als sticker en er als laatste opgeplakt als verbindend element. De foto’s spreken verder voor zich, toch ?!!!

3D kerstboom karton

Genoeg voor nu … tot ziens … tot horens … of tot mails !!!
Groetjes Ilona

Dit bericht is gepost in b2b. Bookmark de link.

Geef een reactie