SpeelDagHB in Hoorn op zaterdag 12 oktober 2019

logoPartynanny

SpeelDagHB in Amersfoort op zaterdag 12 oktober 2019
Locatie: Middelbare school Werenfridus, De Keyzerstraat 1, 1624 BX Hoorn

De SpeelDagHB in Hoorn is een dag vol plezier, activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Er worden veel verschillende dingen aangeboden … lezingen en workshops … voor zowel kinderen als ouders.
Niet HB? Kom met je broer of zus mee!

Lees meer over het programma, de tijden, hoe je korting kunt krijgen op je entree en meer praktische zaken op www.speeldaghb.nl

Partynanny is er ook: bij Sylvia kan je kunt heerlijk creatief aan de slag met materialen uit het grote assortiment van Hobbyfun. Er is altijd iets moois te maken, al voor een paar euro neem je jouw kunstwerk mee naar huis. Materialen kopen om zelf thuis verder te gaan met je nieuw ontdekte hobby, dat kan natuurlijk ook.

Geef een reactie