Vervolg september 2019

Hallo allemaal,
Hier zoals beloofd het vervolg van de september nieuwsbrief … maar eerst even een vraagje over de vorige Hobbyfuntips … Hebben jullie je ook zo geërgerd aan het op- en neer springen van de tekst ??? In concept zag het er allemaal heel prima uit, en na het versturen merkte ik pas dat het heel storend was bij het lezen 🙁  
Ik had veel foto’s en dacht daar maak ik mooie sliders van, maar was toch niet zo’n goed idee … nu weet ik dat het komt omdat de foto’s verschillende formaten hadden, waardoor bij het verspringen van de foto’s ook de tekst verspringt. 
Ha, ha, zo blijkt maar … zelfs na zoveel jaar “in het vak”, valt er nog van alles bij te leren 🙂
Zo heb ik deze week ook geleerd hoe ik formulieren onder een knop kan verstoppen … dat maakt het geheel een stuk overzichtelijker dan als het tussen de tekst staat … zie het resultaat hieronder 🙂 🙂 🙂

KreaVaK beurs
Het is feest in stand 399 !!! Dit jaar viert Creativ Company NL haar tien-jarige jubileum en dat vieren ze morgen en overmorgen op de KreavaK in Houten.

In de stand tonen ze je graag de populaire hobbyartikelen en de nieuwe artikelen voor Kerst 2019. Verder is er een leuke quiz en een doorlopende demonstratie met Sticky Base.

Nieuwe inspiratie folders van CC

  • Een folder voor Sinterklaas met fantastische inspiraties die niet alleen kinderen aan spreken maar ook hun ouders.
  • Een folder voor de drie populaire kleisoorten: Silk Clay, Foam Clay en Pearl Clay waarin de mogelijkheden van deze kleisoorten zijn samengevat in vier inspiraties voor alle leeftijden.

De kracht van inspiraties werkt … gebruik de folders in je atelier of winkel !!!
Haal ze op bij de stand van CC of vraag mij bij het ophalen van materiaal of om mee te sturen met een bestelling 🙂

Actie september voor HF/CC combi accounthouders
 Als kers op de taart wordt het 10 jarig bestaan gevierd met 10% korting gedurende 10 dagen op gehele assortiment. Hoe mooi is dat !!!
Let wel: de kortingscode is alleen voor beursstand bezoekers en (uitzondering) voor HF/CC combi accounthouders, ook als je niet in de gelegenheid bent de beurs te bezoeken, vanwege onze “bijna” 10 jarige samenwerking 😉

De spelregels:
–  Dus voor combi accounthouders 10% korting met de code CChobby10 die je dit keer in het vak “kortingscode” invult.
– De code kan je niet doorgeven aan collega’s die geen Hobbyfun docent zijn !!!
– Niet met iDeal te betalen, maar even de definitieve factuur afwachten !!!
– Geldig van 15 t/m 24 september 2019 !!! 

Mijn zorgen omtrent KreaDoe 2019
De vorige nieuwsbrief heeft nog te weinig reacties voor assistentie bij de KreaDoe en voor de landelijke promotie folder opgeleverd … en dat baart mij zorgen … dus bij deze een dringende oproep vóór 30 september jullie data te plannen en door te geven !!! Gebruik daarbij de knoppen hieronder.

De landelijke promotie campagne
Om optimaal gebruik te kunnen maken van de PR mogelijkheden die de KreaDoe ons biedt (daar betaal ik ook voor) moet de folder 1 oktober klaar zijn … maar met de aanmeldingen voor “gratis kennismakingslessen met de Diam’s 3D verf” die ik tot nu toe heb ontvangen, kan ik geen folder vullen. Laten we het zover komen ???
Natuurlijk gaan we de enkele aanmeldingen die binnen zijn wel extra online promoten … maar ik hoop natuurlijk dat er nog wat bij komt, zodat de folder er alsnog op tijd kan komen !!!
Ook moeten we waken om onze exclusiviteit voor de Diam’s 3D verf te behouden … want de Multi Toepasbaarheid die wij een voordeel vinden, geldt ook voor je cursisten, klanten, particulieren … maar dan moet je dat wel laten zien … dus gebruiken en inspiraties laten zien !!! 


Rooster stand bemanning KreaDoe 
Ook hiervoor geldt dat het de laatste jaren steeds moeilijker lijkt te worden de stand op tijd bemenst te krijgen, terwijl het aantal Hobbyfun docenten toeneemt … ra, ra hoe komt dat ??? Is het de tijdgeest … ieder voor zich ??? … of staan wij met z’n allen nog ergens voor ???
Tot nu toe is het mij, met behulp van vrienden, en vaak last minute, steeds gelukt het rooster rond te krijgen, maar ook hier maak ik mij zorgen over … gaat het dit jaar weer lukken ??? … dus ik zie jullie aanmeldingen graag tegemoet !!!

Voor nieuwkomers … heb je nog vragen over hoe het werkt op de KreaDoe of over de folder, bel me dan even voor toelichting. … dat is telefonisch makkelijker en sneller dan via de mail 😉

Voor allen: maandag wordt mijn hand geopereerd, maar ik ben gewoon bereikbaar en dan is bellen sowieso “handiger” dan mailen, want praten zal het probleem niet zijn 🙂 🙂 🙂

kreadoe-2019 Promotie folder

Genoeg voor nu … misschien tot ziens op de vakbeurs … ik ben er op zondag …

en anders tot ziens elders of tot horens !!!   Groetjes Ilona

Dit bericht is gepost in b2b. Bookmark de link.

Geef een reactie