September 2019

Hallo allemaal
Vakantie voorbij … wat gaat dat toch snel hè … tijd om even bij te praten!
Ik hoop dat jullie allemaal een fijne tijd gehad hebben !!! Hier vooral veel te doen gehad, zoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen. Ik heb wel veel foto’s gemaakt bij diverse activiteiten, maar het verwerken daarvan schoot er steeds bij in. Nu eindelijk de foto’s van mijn toestel afgehaald en hier een kleine compilatie ter inspiratie 😉

Nieuwe Hobbyfun docenten 
Begin juli mocht ik weer diploma’s uitreiken, dit keer aan een heel bijzondere groep van Zorgboerderij Benaja … en omdat ze samen kwamen en elkaar al goed kenden gingen er heel wat plagerijtjes over de tafel tijdens het werken … maar we hebben vooral veel gelachen 🙂

Ik stel jullie bij deze graag voor aan moeder Corine, oma Janny, zoon David en medewerkster Corieke … en wie weet gaan jullie ze treffen bij een volgend Hobbyfun evenement.

Janny schreef er nog een leuk stukje over op Facebook:
12 juli Gisteren zijn we met ons vieren voor het laatst naar de Cursus van Hobbyfun bij Ilona te Nijmegen geweest. Het was een cursus met Diam’s verf tubes. Hoe we die het beste konden gebruiken en toepassen met verschillende technieken en verschillende materialen. Kortom wat we er allemaal mee kunnen maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar Ilona weet van het kleinste snippertje stof of papier nog wat leuks te maken! Toen we naar huis gingen kregen we alle vier het Certificaat dat we geslaagd waren. We hebben n.l. een werkstuk in moeten leveren. Ieder moest naar eigen inzicht de verf en verschillende technieken gebruiken. Officieel zouden we nu zelf ook de producten mogen verkopen en eventueel work-shops geven. Maar de bedoeling is dat we weer nieuwe ideeën hebben om te knutselen.
We willen ook Ilona bedanken voor de gezellige tijd! 

Vrijgezellenfeest Rianne
Heel leuk was ook dit vrijgezellenfeest … thema van de bruiloft was “vlinder” … en de vriendinnen wilde graag een gezamenlijk cadeau voor de bruid maken. De bride-to-be mocht zelf de achtergrond schilderen, terwijl de vriendinnen ondertussen vast de glasmozaïek steentjes uitzochten. Het opplakken is met transparante Diam’s gedaan. De foto’s spreken voor zich, toch ?!!!

Zomerkamp Peer2Play
Hier heb ik samen met Elisabeth de 1000 dingen tasjes nog eens mogen geven. En hoe leuk is het om dan te zien dat als de kinderen meer rust en tijd hebben er hele voorstellingen op de tassen ontstaan. Het jeugdjournaal heeft nog een item aan dit fenomeen besteed … helaas niet gefilmd op de dag dat wij er waren, maar even goed leuk om te zien. (Klik hier) Fijne locatie, goede sfeer 🙂

Straatfeest Wolfstraat
Aan het einde van de Nijmeegse vakantie ben ik uitgenodigd om op hun straatfeest een creatieve workshop te verzorgen … altijd leuk in je eigen wijk 😉
Het was een zeer regenachtige zaterdag, maar gelukkig waren er tenten. Er zijn raamhangers (met dank aan Angelique, die er nog wat had liggen) en CD doosjes versierd met de Diam’s. Ter gelegenheid hiervan heb ik nog een patroonvel gemaakt met wolven in verschillende maten … die kan je hier downloaden: Patroonvel wolven

Maranathakerk
Het experiment in de kerk was beduidend minder geslaagd dan de overige vakantie activiteiten. De informatie middag en officiële opening, waar ik beide keren met een tafel vol voorbeelden stond, leken veelbelovend … leverden een lijst vol namen van belangstellenden op, maar in de praktijk kwamen ze niet opdagen. Plaats voor 10, maar slechts 1 of 2 deelnemers per keer … koersballen, kaarten en rummikub waren populairder. Einde experiment wat mijn deelname betreft. Gelukkig was één dame wel enthousiast en kwam trouw … samen hebben we het wel leuk gehad, en voortaan komt ze naar het open atelier … dat dan weer wel 😉

Actie september voor HF/CC combi-accounthouders
Deze maand is de actie weer gekoppeld aan de KreaVak, de vakbeurs op 15 en 16 september in Houten … en ik licht alvast een tipje van de sluier op. Omdat de Nederlands/Belgische tak van Creativ Company dit jaar 10 jaar bestaat is er een feestkorting … maar daar heb je wel een code voor nodig … die ontvang je op de beurs of lees je in de extra nieuwsbrief die ik 14 september zal versturen. Houd je mail en de data in de gaten, want de kortingsactie is 10 dagen geldig. Dus wordt vervolgd 😉

KreaDoe 2019
En dan nu over onze eigen beurs … de KreaDoe, van 30 oktober t/m 3 november. Het gaat er dit jaar iets anders uitzien, we hebben een paviljoen, zodat we meer ruimte voor de workshops hebben … en een toplocatie … wij blijven in hal 7, maar nu aan het middenpad … helemaal vooraan, dus direct zichtbaar als je de hal inloopt. 🙂

We staan hier voor de landelijke promotie van alle Hobbyfun docenten, dus we moeten dit met elkaar doen !!! … dus ik hoor graag of je er (weer) bij bent 🙂 Opgeven kan via het formulier onderaan deze pagina.

We houden de workshops simpel … Diam’s 3D verf, spuitverf en glasetsen … variaties op voor jullie bekende technieken … maar voor het publiek weer net even anders. We zijn nog met de voorbeelden bezig, dus foto’s volgen nog. Echter geen voorbereidingsworkshops dit jaar begin oktober … omdat ik half september aan mijn hand geopereerd wordt, de rechter nog wel, dus ben dan nogal “onthand”. Gelukkig heb ik nog twee rechter handen, Ina en Elisabeth, die helpen bij de voorbereidingen tijdens de revalidatie. Heel blij mee 🙂 !!!

Wat wel blijft is onze landelijke promotie campagne via de folder “Gratis kennismakingsles Diam`s 3D verf bij U in de buurt” … dus kijk vast in je agenda en plan je data tussen 4 en 30 november !!! Doorgeven kan via het andere formulier onderaan deze pagina. Voor wie het nog niet kent … meer informatie hierover vind je in de KreaDoe Special van vorig jaar.

Tenslotte
… wens ik jullie allemaal een hele goede start van het nieuwe seizoen 🙂 !!!
En nu de opruimklus in het huis van m’n vader klaar is (morgen is de overdracht), moet ik hier ook maar weer eens aan de slag met opruimen. Ik heb vanuit Houten nog van alles meegesleept waar we nog wel wat mee kunnen, dus de weggeeftafel in de schuur is ook weer gevuld 😉 😉 😉 

Genoeg voor nu … tot ziens … tot horens … of tot mails !!!
Groetjes Ilona

KREADOE ROOSTER 2019

Welke dagen ben je beschikbaar om de Hobbyfun stand te bemannen?


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


LANDELIJKE PROMOTIE CAMPAGNE

Wil je ook meedoen en gratis kennismakingslessen met de Diam's 3 D verf aanbieden?
Vul dan hieronder de benodigde gegevens in.
Datum:
Tijd:
Locatie:


Datum:
Tijd:
Locatie:


Datum:
Tijd:
Locatie:


Datum:
Tijd:
Locatie:


Dit bericht is gepost in b2b. Bookmark de link.

Geef een reactie