Taribush Kuna Festival 2019

Taribush Kuna is een vierdaags cultuurfestival midden in de beschermde natuur van Nationaal Park het Dwingelderveld. Je vindt er muziek, theater, kunst, workshops, activiteiten, film, lekker eten & drinken voor jong en oud. In 2019 wordt het festival voor de 11e keer gehouden, dit keer van donderdag 18 t/m zondag 21 juli.
Meer info op https://taribushkuna.nl/

Hobbyfun docent Elly van Atelier Creatieve Expressie is er voor de 6e keer ook weer bij …
met doorlopende kinderworkshops op
Donderdag van 15.00 – 18.00 uur
Vrijdag van        12.00 – 17.30 uur
Zaterdag van     12.00 – 17.30 uur
Zondag van        12.00 – 17.30 uur

Bericht van Elly

Ontdek, ervaar, beleef en bovenal GENIET !!!
Ook dit jaar mag je je weer uitleven met de foam klei en wie weet wat nog meer. Of de kriebelbeestjes er ook dit jaar weer bij zijn, is nog een verrassing. Maar ik beloof je dat er voor ieder wat leuks tussen zal zitten.

Kinderen vinden het heerlijk om wat te doen en te maken. De workshops zijn laagdrempelig en toegankelijk voor alle kinderen (soms met wat hulp van een ouder). Een stukje rust om even heerlijk bezig te zijn in een fijne omgeving, met aandacht voor ieder kind dat voorbij komt. Ik zie ieder jaar veel kinderen met veel plezier terugkomen en daarnaast ook nieuwe gezichten. Het is altijd flink doorwerken, maar we krijgen er zoveel moois voor terug. Dat maakt het voor ons fijn om onderdeel van dit mooie festival te mogen zijn.

Kom je ook langs?
Creatieve groetjes Elly

Geef een reactie