Hobbyfuntips mei 2019

Hallo allemaal,

Hoe is ’t bij jullie?
Hier druk met de voorbereidingen voor de Hobbyfunmeeting op 19 mei. 

Leuk om velen van jullie dan weer te zien en bij te kunnen kletsen … we hebben weer een mooi gevarieerd programma … en tja, altijd jammer dat niet iedereen erbij kan zijn i.v.m. andere verplichtingen of evenementen. Wij gaan er in ieder geval een spetterend vuurwerk spektakel van maken 🙂
De mail met praktische info voor de deelnemers komt binnenkort … nu eerst even de nieuwsbrief maken.

tipje van de sluier
portemonnee vosje

Vosjes en teckels
Mijn vaste cursisten van de dinsdag avond hebben hier momenteel iets mee 😉
Zo werden er vosjes en teckels gehaakt en geschilderd … het haakwerk werd thuis gedaan en het schilderwerk hier in het atelier. Leuk … vosjes op de Vossenlaan !!!
Het portemonneetje is van CC … Artikelnummer: 499914

Vosje Ted
Teckel Ted

Raadseltje:
Hoe heet deze teckel ???
Doe een gok … en zet de naam in een reactie hieronder 🙂
Onthulling op de Hobbyfunmeeting 2019 🙂

Hobbyfun webshop 
Door de omstandigheden rond mijn vader was ik niet helemaal alert … en heb de updates niet goed in de gaten gehouden … bij het inloggen als B2B klant kreeg je opeens  de verkoopprijzen te zien … maar als je dan een product in je winkelwagen zet, wordt toch de inkoopprijs getoond en berekend … Ik heb hier inmiddels contact over opgenomen en als het goed is, is dat inmiddels aangepast.

Verzoek
Ik verstuur namens jullie regelmatig producten rechtstreeks naar jullie klanten (eigenlijk alleen voor Hobbyfun docenten die betreffende producten ook in hun webshop hebben staan) … maar ik ben nu bezig het voorraad beheer ook in de webshop te integreren, dus zou het fijn zijn als jullie bestellingen die rechtstreeks verstuurd moeten worden ook via de webshop doen i.p.v via mail !!! Het is de eerste keer misschien wat meer werk qua invullen van de gegevens … maar die worden onthouden … en daarna hoef je alleen maar het andere aflever adres in te vullen. Bij de opmerkingen zet je dan gewoon “bestelling voor klant”. Voordeel voor mij: het voorraad beheer blijft up to date, facturen en adres etiketten hoef ik niet meer handmatig te doen. Voordeel voor jullie: je kan gelijk zien of producten voldoende op voorraad zijn 🙂

Nieuw in de webshop 
Verder nog wat nieuwe MDF figuren toegevoegd… en speciaal voor Sylvia … de schildpad  😉  Bij mijn buren hing toevallig nog een kapstokje van de Bremer stadsmuzikanten … kennen jullie dat sprookje ? … dat deed mij wel erg denken aan de stapeldieren … dus ook maar even een foto van bijgevoegd 🙂

Hobbyfun creepy's 1
Hobbyfun creepy's 5
Hobbyfun creepy's 8

Hobbyfun tip
Voor wie met kleine kinderen werkt … normaal zeg ik dat de Diam’s 3D verf geschikt is voor kinderen vanaf groep 3  i.v.m.  een goede pengreep hebben … Eerder lieten we de kinderen de creepy’s versieren met verdunde Diam’s verf … maar dan is het toch vaak te nat …. Op het laatste Festival van Talent hebben we de “kleintjes” de creepy’s eerst laten kleuren met de nieuwe Diam’s textielstiften … en daarna pas details laten aanbrengen met de Diam’s 3D verf. Is heel goed bevallen … geen gedoe met kwasten, water en verdunnen … en mooiere resultaten … de foto’s spreken voor zich toch ?!!!

Mei actie voor HF/CC combi accounthouders
Zoals inmiddels gebruikelijk, is de maandactie van CChobby deze maand gekoppeld aan de Hobbyfunmeeting voor de deelnemers … dus nog even geduld  😉

Dat was het dan weer nu … 🙂
Tot ziens op 19 mei … of tot de volgende Hobbyfuntips !!!
Groetjes Ilona

Dit bericht is gepost in b2b. Bookmark de link.

Geef een reactie