SpeelDagHB in Amersfoort op zaterdag 6 april 2019

SpeeldagHBLydiaCreatief (4)

SpeelDagHB in Amersfoort op zaterdag 6 april 2019
Locatie: Basisschool De Malelande Juttepeergaarde 2, 3824 EK Amersfoort

Amersfoort 6-4-2019

De SpeelDagHB in Amersfoort is een dag vol plezier, activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Er worden veel verschillende dingen aangeboden … lezingen en workshops … voor zowel kinderen als ouders.

Lees meer over het programma, de tijden, hoe je korting kunt krijgen op je entree en meer praktische zaken op www.speeldaghb.nl

Er is ook weer een creatieve inloopactiviteit verzorgd door Hobbyfun docent Lydia Creatief
Lydia heeft altijd zoveel moois bij zich … je kunt bij haar echt prachtige kunstwerken maken. Het thema is deze keer ‘De Waterwereld’: Naast de Diam’s 3d verf heeft ze natuurlijk nog veel meer leuks bij zich. Je kunt ook kiezen om textiel te versieren in combinatie met spuitverf. De Foam Clay is er ook weer en kan je gebruiken in combinatie met de Silk Clay en de Pearl Clay. Genoeg te doen dus!  Weet jij al wat je gaat maken?  Lydia heeft altijd voorbeelden bij zich, ter inspiratie en je kunt ons natuurlijk verrassen met een uniek ontwerp ­čśë  Al voor een paar euro maak je iets moois.

Speeldag HB 3d verf Hobbyfun (2)
Speeldag HB Foam en Pearl Clay Hobbyfun
Speeldag HB 3d verf Hobbyfun (5)

Kijk ook eens naar de andere workshop mogelijkheden bij Lydia Creatief
Via Lydia Creatief kunt u ook Hobbyfun materialen bestellen.

Geef een reactie