Maart 2019

Hallo allemaal,
Dit gaat wel een beetje een gekke maand worden … terwijl voor een groot deel van jullie de voorjaarsvakantie al voorbij is, begint hier nu de carnavals vakantie … Gelukkig heb ik niets met carnaval, dus niet erg dat dat aan mij voorbij gaat … ik heb wat anders te doen … het gaat niet goed met mijn vader … daar schreef ik vorig jaar rond deze tijd ook al over, dus we zitten al een jaar in de reserve tijd … maar het einde is nabij … we gaan waken … dat doe ik samen met mijn broer … maar geen idee hoe lang dat gaat duren … dus ik zal veel weg zijn en tussendoor af en toe in Nijmegen om bestellingen af te handelen. Houd dus rekening met wat langere levertijden en bestel tijdig als je materiaal nodig hebt.  
Wordt vervolgd … en ik kan op afstand wel de mail lezen … dus hoe verdrietig dit ook is … the show must go on … dus aarzel niet om contact op te nemen als het nodig is.

Hobbyfun agenda
Tja … in de vorige Hobbyfuntips heb ik al aangegeven dat dit een zorgen puntje is … omdat ik tegenwoordig weinig informatie aangeleverd krijg 🙁  Iedereen vooral erg druk met eigen Facebook, Instagram, Pinterest of wat dank ook. Heel goed en zeker belangrijk … als daar je informatie staat kan je mij ook gewoon de link daarvan sturen … dan vind ik de informatie ook wel 😉

Maar ik zie niet alles via social media … of te laat … dus informeer mij tijdig via de mail … dan heb je een nog breder platform om potentieel geïnteresseerden te bereiken.  

En let op: die mogelijkheid is nu nog groter geworden 🙂

De agenda pagina is aangepast van een evenementen pagina naar een berichten pagina (een technisch dingetje) … daar kan ik de opmaak nog beter doen en die heeft meer SEO faciliteiten = betere vindbaarheid online.

Het grote voordeel hiervan is dat deze agenda berichten ook doorgestuurd kunnen worden naar de nieuwsbrieflezers … die kunnen bij aanmelding aangeven van welke regio/provincie ze informatie willen ontvangen ….  dan krijgen ze het gelijk in de mail … dat is natuurlijk veel directer dan als ze het alleen maar lezen als ze toevallig op de site komen.

Ik vind dit een mooie ontwikkeling … maar heb wel jullie input nodig !!!

Wist je dat:
Glas etsen ook op leisteen kan ?… Hier gebruikt op leisteen onderzetters, tapasplank en presenteerblad … met Armour Etch glasets. Leuk toch als je snel een cadeautje nodig hebt 🙂 !!!

Wist je dat: 
… j
e met Diam’s 3D verf ook je eigen plakband kan maken ? … Ik wilde een markering voor mijn uitschuifbare wandelstok om de juiste hoogte te markeren … Hierbij gebruik gemaakt van de sticker techniek … meet de omtrek van je voorwerp … leg de centimeter onder je insteekhoes en je weet hoe groot je sticker-plakband moet worden 🙂
Ik heb het mozaïek fugen mittel gebruikt, maar kan ook met de transparante Diam’s. De stippen zijn gemaakt met iets verdunde Diam’s waardoor het geheel een gladder oppervlak krijgt.

Torso Ina met Diam's 3D verf

Wist je dat:
Ingedikte Diam’s 3D verf nog heel goed te gebruiken is ? … Dit onderwerp is in de facebook groep al vaker voorbij gekomen … leuk om daarom weer deze nieuwe werkstukken te zien … De kat van Lia krijgt hierdoor een harig uiterlijk en de Torso van Ina is mooi glad door de verdikte verf met een natte vinger mooi glad te strijken.

Katjes Lia bewerkt

Actie maart voor HF/CC combi accounthouders
Deze maand een leuke uitdaging voor jullie … het vraagt een beetje speurwerk 😉

In het kader van  het voorjaar komt eraan en dan beginnen de vogels te fluiten  … staan de zoektermen vogel en vogelhuis centraal … maar let op: het gaat daarbij alleen om de ondergronden, dus de producten die als basis dienen om met verf of anderszins creatief te bewerken … dit worden ook wel de dragers genoemd … dat betekent 10% korting op de betreffende producten.

50511_1
56824_1
567851_1
575770_1
577310_1
50569_1
56183_1
56407_1
99357_1
57899_1

Ga naar www.cchobby.nl en type “vogelhuis” in het zoekveld … er komen dan 17 resultaten … daarbij zijn 16 actie producten … de snijmal telt niet mee .. dat is geen ondergrond. 
Maar type je vervolgens “vogel” in dan wordt het een ander verhaal … dan komen er 2136 resultaten … waarvan alleen de dragers in aanmerking komen … maar daarbij gaat het niet alleen om het woord “vogel” … maar om alles wat een vogel is … een uil, pinguïn, kip of kuiken tellen ook mee 😉
Waar het om gaat is dat de klanten service van CC aan de omschrijving van het artikel moet herkennen dat het een vogelactie product betreft 🙂
De foto’s hiernaast zijn alvast wat voorbeelden, maar er zijn vast nog meer items te vinden.

Wil je deze maand van de korting op de actie artikelen gebruik maken … voeg dan in het opmerkingenveld bij je CC bestelling de code HF/CC Vogel toe. De korting zie je nog niet in je winkelmandje, maar wel in de orderbevestiging, want die moet handmatig toegevoegd worden.  En belangrijk: niet met iDeal betalen … wacht even de definitieve factuur af, zodat je meteen het juiste bedrag met korting kan overmaken !!!

Tenslotte nog een vraagje:
Wie kent ze nog ? In het verleden hadden we knutsellijstjes in het assortiment … leuke dingen mee gedaan … die zijn nu op, maar er is ook weer vraag naar, dus ik ben me aan het oriënteren geweest. Voorheen besteld per doos van 200 stuks … maar nu heb ik een leuk aanbod gekregen van de leverancier om per 1000 stuks te bestellen. Wat zal ik doen ???

Over de lijstjes: mooie kwaliteit van passe-partout karton … te gebruiken als (foto)wissellijst … met inklapbare standaard waardoor de lijst kan staan, maar dus ook makkelijk plat te versturen is … de lijst is te versieren met Diam’s 3D verf, decoupage of Foam/Silk Clay … maar je kan de passe partout ook blanco laten om het accent op de inhoud te leggen … een foto, tekening, mandala, handlettering boodschap of wat dan ook 🙂 Zie de foto’s hiernaast. Een leuk cadeau item dus … voor vader/moederdag … voor opa/oma … of ter herinnering aan 😉

Zonder enveloppe: Per 200 stuks kosten de lijstjes  € 0,50 per stuk  en per 1000 stuks besteld slechts € 0,35 per stuk
Met enveloppe: Per 200 stuks kosten de lijstjes  € 0,60 per stuk met enveloppe en per 1000 stuks besteld slechts € 0,42 per stuk met enveloppe.

Laat me even weten in een reactie hieronder of via mail ofzo, of je mogelijk interesse hebt in meerdere stuks … en zo ja, of je het liefst met of zonder enveloppe wil … bij voldoende interesse ga ik de grotere hoeveelheid bestellen.

Groetjes Ilona

ps. Heb je de datum 19 mei Hobbyfunmeeting  alvast in je agenda gereserveerd ???

Knutsellijstjes
Knutsellijsje Foam en Silk Clay 1C
Knutsellijsje Foam en Silk Clay 2
Knutsellijsje Foam en Silk Clay 3
Hobbyfun knutsel lijst
Dit bericht is gepost in b2b. Bookmark de link.

2 reacties op “Maart 2019

  1. Hobbyfun zegt:

    Hoi Jeanne … goede vraag 😉
    Ik heb `t even opgemeten … de buitenkant is 14,6 cm x 14,6 cm … past dus mooi in een enveloppe van 15 x15 cm.
    En de binnenkant is 8,8 cm x 8,8 cm … daar passen ook foto’s van 9 cm. breed in.
    Groetjes Ilona

Geef een reactie