SpeelDagHB in Schiedam op zaterdag 9 maart 2019

Atelier Es&Zo

SpeelDagHB in Schiedam op zaterdag 9 maart 2019
Locatie: Middelbare school Stedelijk Gymnasium Schiedam, Valeriusstraat 31, 3122 AM Schiedam

Schiedam 9-3-2019

De SpeelDagHB in Schiedam is een dag vol plezier, activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Er worden veel verschillende dingen aangeboden … lezingen en workshops … voor zowel kinderen als ouders.

Lees meer over het programma, de tijden, hoe je korting kunt krijgen op je entree en meer praktische zaken op www.speeldaghb.nl

Kom bij Hobbyfun docent Esther van Atelier ES&ZO je eigen kunstwerk maken. Natuurlijk is er gedacht aan alle liefhebbers van roze. Maar, ook voor ‘stoerdere’ kleuren kan je bij Esther en haar creatieve collega terecht. Er is vandaag van alles te doen. Kom werken met de  Diam’s 3D verf en de Foam Clay. Al voor een paar euro maak je iets moois.

Kaartje Esther
Atelier Es&Zo

Geef een reactie