Welkom in 2019

Hallo allemaal,
Als eerste natuurlijk een geweldig goed, gezond en gelukkig nieuwjaar voor iedereen !!!

Nieuwjaarswens 2019

En … nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe ideeën, nieuwe plannen ? Wij denken dat we steeds iets nieuws moeten bedenken. Iets anders … wat nieuw is. En je vergeet soms dat je datgene wat goed ging, gewoon kunt herhalen.
Doe dus in 2019 gewoon wat werkt. Herhaal datgene waarvan je weet dat het werkt. Ondernemen is makkelijk. Gewoon herhalen wat werkt. En als je dan nog tijd over hebt, pak je 1 ding van je lijstje met nieuwe ideeën en bekijk of dat nog steeds zo’n goed idee is 🙂

Markten 2019
Al plannen voor het nieuwe jaar ?
Ik ontvang regelmatig mails van diverse beurs organisaties … en deze wil ik graag met jullie delen: https://trotsmarkt.nl/agenda … mooie locaties, fijne sfeer … veel zelfgemaakte producten, maar daarnaast kan je ook je materialen verkopen … Ik ben in Nijmegen wezen kijken … maar tot nu toe kwamen de data mij steeds niet uit … maar misschien zit er voor jullie iets bij … dus neem een kijkje !!!

Een andere organisatie waar je, op zoek naar markten bij jou in de buurt, kan kijken is deze http://www.dynamicpromotions.nl/marktenlijst

Heb je zelf ook nog tips voor je collega’s wat betreft sites om beurzen of markten te vinden, plaats ze dan in een reactie onder deze nieuwsbrief 🙂  In tegenstelling tot Facebook kunnen alle Hobbyfun docenten hier meelezen 🙂

Ook hoop ik weer spoedig van jullie nieuwe data, tijden en info over geplande markten, beurzen en open dagen te ontvangen … nu de kerstmarkten voorbij zijn is de agenda nog zielig leeg 🙁  Zet dit even op je goede voornemenslijst !!!

Acrylic Pouring and Blowing
Naast bovenstaande “herhalen wat werkt” vinden wij creatieven experimenteren natuurlijk ook heel leuk 😉 Tijdens de voorbereidingsworkshops voor de KreaDoe zijn we ook al met Pouring aan de slag geweest … Weten jullie het nog ? … met verfverdunner en silicone spray.
De laatste dag hebben we daar Blowing aan toegevoegd … met een rietje de verfkleuren door elkaar en in de gewenste richting blazen … geeft minder geknoei en is ook heel leuk om met kinderen te doen !!!
We zijn klein begonnen en de werkstukjes bleven hier om te drogen … Nadeel bleek wel dat de werkjes heel lang nat en vooral vet bleven … ik heb ze allemaal nog met tissues afgedept om de vettigheid eraf te halen.

Maar goed nieuws: CC heeft nu ook Pouring-fluid … dat maakt het allemaal wat makkelijker 🙂 … en nog meer goed nieuws: ook nog in de actie deze maand 😉

Acrylic Pouring 1
Acrylic Pouring 2
Acrylic Pouring 3
Acrylic Pouring 4
3D kerstboom karton

Plannen voor komend jaar
Herkennen jullie dat ? Van te voren loop je te piekeren … Wat zullen we dit jaar doen met kerst? … en tijdens of na de kerst dienen de ideeën zich als vanzelf aan 🙂 Dan maar op een kladje schrijven voor volgend jaar !!! Maar eer het zover is, ben je dat kladje weer kwijt (Je weet toch creativiteit en chaos gaan vaak samen … )

Maar deze kan ik niet omheen … deze reuze kerstboom van karton heb ik alvast gescoord bij onze Coöp … handig hoor zo’n lichtgewicht opvouwbaar bouwpakket … voor de volgende KreaDoe, want dan krijgen we in ieder geval een andere stand indeling … en/of voor de Margriet winterfair … want misschien gaan we die dit jaar ook doen 😉

Nu wil ik jullie vragen om mee te denken … Hoe maken we hier een leuke blik vangende Hobbyfun kerstboom van ??? Heb je een leuk idee, laat het me weten !!! Wie weet als jouw idee uitgevoerd gaat worden … daar heb ik dan wel weer leuke ideeën over 🙂 🙂 🙂

Actie januari voor HF/CC combi accounthouders
De nieuwe lente catalogus van CC al is uit, hierbij alvast de link:  https://catalogussen.cchobby.nl/2019/b2b/q1-spring-19/#/

Bohemian 1
Bohemian 2
Bohemian 3

Deze maand het thema “Nordic Bohemian voor de creatieve ziel” in de actie. Zie blz 12 t/m 21 van de lente catalogus. Dat betekent 10% korting op de producten van deze pagina’s. Het leuke hiervan is dat het zowel materialen biedt voor diegene onder ons die met garens werken, als voor de verf en decoupage liefhebbers 🙂 Zie ook het you tube filmpje.

Wil je deze maand van de korting op de actie artikelen gebruik maken … voeg dan in het opmerkingenveld bij je CC bestelling de code HF/CC Nordic Bohemian toe. De korting zie je nog niet in je winkelmandje, maar wel in de orderbevestiging, want die moet handmatig toegevoegd worden.
En belangrijk: niet met iDeal betalen … wacht even de definitieve factuur af, zodat je meteen het juiste bedrag met korting kan overmaken !!!

Tenslotte …
sluit ik ook af met een stukje “herhaling” … de 1000 dingen tasjes-workshop doet het hier heel goed … die heb ik op de BSO in december al 2x mogen geven en voor januari staat het ook alweer 2x op het programma 🙂

En aangezien ik op 3 januari al de eerste workshop voor 2019 heb staan, heb ik vandaag vast de nieuwsbrief gemaakt … dus toch eerder dan in december aangekondigd 🙂

En zelfs nog vóór middernacht klaar … mijn jaar is goed begonnen 🙂 🙂 🙂 !!!

Dat wens ik jullie ook !!!
Groetjes Ilona … die uit ziet naar jullie reacties 😉

Dit bericht is gepost in b2b. Bookmark de link.

4 reacties op “Welkom in 2019

 1. Annemarie ter Hofte zegt:

  Goedemorgen Ilona,
  Voor jou ook een goed, creatief, kleurrijk, en nog veel meer… 2019 toegewenst.

  Kerstboom gaten uitknippen ballen in hangen van piepschuim, plexiglas of oude gerecyclede ballen en deze bewerken. Succes!!!!

 2. lia zegt:

  🙂 Ik word helemaal enthousiast van je inbreng. Ik zal er niet echt veel mee doen, denk ik. Maar ik zie wel uit naar de Meeting in mei? om eens lekker aan de slag te gaan met nieuwe materialen/ideeën. Mijn nadruk komt it jaar meer te liggen op olieverf schilderen en het werken met textiel, mn kleding bouwen/omwerken en (gebruiks)voorwerpen maken. Niet echt in jouw lijn, maar mogelijk kan er een kruisbestuiving plaatsvinden! Tot de HobbyfunMeeting
  , Ilona.

  • Hobbyfun zegt:

   Ha Lia,
   Er zijn genoeg aanknopingspunten hoor 🙂
   Al die balpenpunttubes die jij meegenomen hebt … is gewoon olieverf … puntje eraf draaien, op een schoteltje doen … dan kan je er ook met de kwast mee schilderen 😉
   En bij het verbouwen van kleding/textiel kan je ook zowel de Diam’s als de balpenpunt verf gebruiken … allebei ook textielverf en wasbaar 🙂
   De datum voor de Hobbyfunmeeting ga ik deze maand afspreken, als ik toch op de school moet zijn om daar workshops te geven 😉

Geef een reactie