Hobbyfuntips november 2018

Dit weekend ging de klok een uur achteruit … en hier lopen we vast vooruit op november … want vanaf 30 oktober zijn we in Utrecht in de Jaarbeurs … dus dan zijn jullie ook vast op de hoogte van de laatste nieuwtjes vóór de KreaDoe. En met de herfst in aantocht vind ik dit wel een leuke foto om mee te openen … ik ontving ‘m van een basisschool die de bomen bij mij bestelde … maar vooral ook vanwege het bijbehorende verhaal.
Bomen met tekst
Nieuw van Diam’s Op de Hobbyfunmeeting hebben we de nieuwe textielstiften van Diam’s al geïntroduceerd, de verpakking met 10 stuks … nu hebben ze hier leuke aansprekende setjes van gemaakt …. de extra dikke punten maken de stiften geschikt voor de kleintjes die nog niet de Diam’s 3D verf tubes kunnen hanteren, maar de stiften hebben dezelfde voordelen als de 3D verf, namelijk wasbaar op 40 graden en je hoeft het niet te fixeren 😉 Lees meer hierover op de KreaDoe website bij het Hobbyfun nieuws.
DI40792 Textielstiften Basic
DI40793 Textielstiften Fun
DI40794 Textielstiften Fluo
Nog meer Nieuws Tijdens de voorbereidingsworkshops voor de KreaDoe zijn we er al mee aan de slag geweest … het nieuwe “Fugen mittel” om mozaïek effect met verf kleuren te creëren … en ja, ook dit werkt weer verslavend 🙂 De fabrikant levert daar speciale verftubes/kleurtjes voor, maar die hebben wij niet nodig, want het kan ook gewoon met de verdunde Diam’s 😉 Hierbij verdun je de verf niet met water, maar met verfverdunner voor acrylverven (bouwmarkt), net zo als bij het stipwerk wat we op de Hobbyfunmeeting gedaan hebben (het mag zelfs een beetje dunner/vloeibaarder) … maar nu vul je het te bewerken vlak eerst met een laagje voegmiddel en dan stip je de verf erin … die vloeit wat uit, maar nooit verder dan de volgende stip … door daarmee te spelen krijg je verschillende vormen … je kan ook kleur in kleur stippen … uiteindelijk droogt het geheel glad op en zijn de voegen transparant … waardoor het mozaïek effect ontstaat. De voorbeelden hieronder staan in een slider … dus even wachten dan komt de volgende foto … tenminste voor mij ook een experiment, dus ik hoop dat het werkt 😉
voorbeeld Mozaïek colour
Telefoonhoesje met verf mozaïek
lamp met verf mozaïek
Upload Image...
sticker met mozaïek voegmiddel op stickerfolie
Met het voegmiddel kan je in combinatie met het nieuwe wandtattoo folie … zo noemt de producent het … ook stickers maken … die makkelijker eraf te halen zijn dan stickers van alleen 3D verf … Het wandtattoo folie schijn je ook op behang te kunnen plakken … en weer eraf te kunnen halen, maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd. Los daarvan vind ik het wel een mooie toevoeging voor ons assortiment … want een sticker van alleen Diam’s 3D verf moet dikker zijn, omdat de stevigheid uit de verfdikte moet komen … op dit stickerfolie zijn de stickers minder kwetsbaar en sneller droog omdat het dunner kan 🙂 Het is leverbaar in A4 vellen en op rol van 1,5 meter van 50 cm. breed … daarmee kan je een deur decoreren !!!
Agenda’s Op de Hobbyfun website staan 2 agenda’s … één voor de particulieren en één voor de groothandel … De groothandels agenda is bijgewerkt … na de KreaDoe staan er weer leuke Fun workshops gepland voor Hobbyfun docenten … een dagje ontspanning voor jezelf, collega’s ontmoeten … én natuurlijk met meerdere voorbeelden naar huis gaan … 🙂 Zie: htps://hobbyfun.nl/groothandel/ Wat betreft de agenda voor particulieren … die pagina is voor jullie … om reclame te maken voor beurzen, open dagen en andere evenementen die openbaar toegankelijk zijn … maar ik bemerk een trend … er wordt steeds minder informatie doorgegeven … er staan momenteel maar 3 items op deze pagina … in eerdere jaren stonden er ten tijde van de KreaDoe al heel wat kerstmarkten gepland … Iedereen lijkt vooral druk met de eigen facebook pagina … en dat is prima, want dat is je mond op mond reclame … maar facebook is vluchtig … is korte termijn PR … terwijl je website bijhouden en beurzen e.d. doorgeven voor de agenda helpen bij je vindbaarheid op Google = lange termijn en duurzame PR … Ik besteed bij het maken van agenda berichten heel veel aandacht aan de SEO (= Search Engine Optimalisation = zoek machine optimalisatie = je vindbaarheid  via Google) … maar daar heb ik wel jullie input voor nodig !!! Kortom: vergeet niet je events door te geven … met mijn nieuwe systeem heb ik meer mogelijkheden om daar meer inhoud aan te geven met tekst, foto’s en links … dus maak daar gebruik van !!!
HF/CC combi account Dit keer sluit de maand actie aan bij ons KreaDoe thema … 1000 dingen tasjes. Log eerst in bij CChobby en ga naar producten … kies de categorie Textiel en garen en  kies dan voor de subcategorie Textiel Kant-en-Klaar … en tenslotte kan je daar klikken op Tassen & Boodschappentassen … en voilá daar vind je veel van de tassen die we ook op de KreaDoe verkopen en die je deze maand met 10% combi account korting kan bestellen. De tassen zijn te decoreren met zowel de Diam’s 3D verf als de nieuwe Textielstiften !!!
1000 dingen tasjes
De spelregels: – Vermeld de code HF/CC 1000 dingen tasjes in het opmerkingenveld bij je bestelling … je ziet de korting nog niet meteen in je winkelmandje … die wordt handmatig toegevoegd … en zal je wel zien op de order bevestiging. – Niet met IDeal te betalen, maar even de definitieve factuur afwachten !!! – Geldig van 1 t/m 30 november 2018 !!!
We nemen de nieuwe artikelen mee naar de KreaDoe, maar heb helaas nog geen tijd gehad dit alles ook in de webshop te plaatsen … hoop zal dat spoedig te kunnen doen … nu eerst even alle focus op de KreaDoe !!!

Genoeg voor nu … tot ziens … tot horens … of tot mails !!!

Groetjes Ilona

Dit bericht is gepost in b2b. Bookmark de link.

Geef een reactie