KreaDoe 2018

KreaDoe 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

KreaDoe 2018 … wij doen weer mee … met onze veelzijdige materialen en leuke workshops.
Je vindt ons in hal 7, gang B, stand B004 … dus bijna vooraan … schuin tegenover het bloggers en vloggers plein.

Onze workshops zijn geschikt voor alle leeftijden … en voor vroege vogels 25% korting op de workshopprijs tussen 10.00 en 11.00.

Als Nederlandse importeur van de Diam’s 3D verf laten wij ieder jaar op de KreaDoe zien hoe je deze reliëfverf op een andere manier kan gebruiken, al 10 jaar lang … “pour tout support” oftewel “voor alle ondergronden” … dat is interessant voor docenten en workshop gevers, want je wil niet voor iedere les/workshop een andere verfsoort nodig hebben … maar dus ook voor iedere hobbyist vanwege de veelzijdigheid !!!

Dit jaar combineren we in de workshop op de KreaDoe de Diam’s 3D verf met de Textil Design Spray … dat zijn uitersten … de dikke reliëf 3D verf in combinatie met een dunne vloeibare sterk gepigmenteerde verf … maar ook deze is multi inzetbaar… want ook bruikbaar als inkt, ecoline of als waterverf.

Deze combinatie is voor ons heel logisch, want beide verf soorten zijn geschikt voor textiel … en dat is onze specialiteit 🙂

Kom gerust langs voor meer info !!!
Of bezoek een gratis kennismakingsles bij een van de Hobbyfun docenten … zie de folder die we ook uitdelen op de KreaDoe.

Dagelijks zijn er workshops bij onze stand: de 1000 dingen tasjes en met de glas ets  … en op donderdag 1 november en zaterdag 3 november zijn we ook te vinden op het Mama Maakt Plein, waar je een allerliefst of stoer rompertje kan versieren.

1000 dingen tasjes Armour etch /glas ets Mama maakt rompertjes

Geef een reactie