KreaDoe Special

KreaDoe 2018 … dit jaar van 31 oktober t/m 4 november

Zoals beloofd een KreaDoe Special … zodat ook onze nieuwe collega’s uitgebreid geïnformeerd worden … ik kan namelijk niet meer terug verwijzen naar eerdere edities, aangezien die bij de overgang naar de nieuwe website verdwenen zijn.

De voorbereidingen zijn hier alweer begonnen … de inschrijving en standbouw zijn geregeld … inmiddels is ook onze locatie bekend: Hal 7, rij B, stand B004 en B006

We staan hier voor de landelijke promotie van alle Hobbyfun docenten, dus we moeten dit met elkaar doen !!! En als iedereen een steentje bijdraagt gaat dat vast weer lukken 🙂 !!!
En om het KreaDoe rooster aan te vullen en jullie mogelijkheden en wensen te inventariseren, zijn onderaan deze Special speciale formulieren toegevoegd … dankzij voortschrijdende kennis en technische mogelijkheden hier, kan je het antwoordformulier nu online meteen hieronder invullen en met een druk op de knop verzenden. Krijg ik het ook mooi geordend binnen 😉

Voorbereidingsworkshops
Om gezamenlijk goed voorbereid te zijn, zijn er voor de stand bemanning ook weer voorbereidingsworkshops in het Hobbyfun atelier in Nijmegen … Naast dat we dan meer inhoudelijk met KreaDoe workshops aan de gang gaan … en voorbeelden maken voor de (online)inspiratie galerij … hebben we voor jullie ook een leuke verrassingsworkshop met geheel nieuw materiaal in petto 😉
Daarbij …  de ontmoeting met bekende of nieuwe collega’s maken deze dagen ook bijzonder … dus geef je op voor 4, 5, 6 of 7 oktober … kan ook via het antwoordformulier onderaan.

Landelijke promotie campagne
Droom je ook van méér en/of vaste cursisten ? Doe dan mee aan onze landelijke promotie actie, die we koppelen aan de KreaDoe. Wat bieden we aan: Gratis kennismakingsles Diam`s 3D verf bij U in de buurt in de periode van 5 t/m 30 november.

Doel van deze actie is drempelverlagend te werken … als men eenmaal de weg naar jou als Hobbyfun docent gevonden heeft, is de kans op herhaling groter… 🙂
Op je eigen locatie kunnen de mensen meer zien en zelf het gemak en de voordelen van de Diam`s 3D verf ervaren. Bovendien heb je daar meer tijd om je overige mogelijkheden te tonen en over jouw specifieke werkwijze te vertellen dan aan een kraam.

Het idee van gratis kennismakingsles is natuurlijk niet nieuw, en sommige van jullie doen dat al, maar de landelijk actie is om nog effectiever gebruik te kunnen maken van het podium dat de KreaDoe ons biedt. Waar tref je meer potentiële klanten/cursisten aan dan op de grootste beurs voor creatievelingen in ons land?

Wil je meedoen? Geef dan z.s.m. de volgende gegevens door via het antwoord formulier.
– minimaal 2 data in de periode van 5 t/m 30 november (meer mag ook, maar minimaal 2 geeft de mensen uit jouw regio keuze mogelijkheid)
– de aanvangstijd: ochtend, middag, of avond, net hoe `t in jouw rooster past. De eindtijd leggen we niet vast, maar reken op ca. 1,5 uur.
– de plaats/het adres: dat kan dus je eigen atelier of een locatie elders zijn.
– het telefoonnummer waarop je het liefst gebeld wordt
– en je website adres, zodat we daar een link van kunnen maken. Tip: zorg dat je site up-to-date is !!!

De actie kan dan vanaf 1 oktober online en mee in de KreaDoe nieuwscampagne. Veel bezoekers oriënteren zich vooraf al online en kunnen dan doorklikken naar je website…. 🙂
We maken ook weer een folder met de data (wanneer, bij wie) om op de KreaDoe uit te kunnen delen. We krijgen zo vaak de vraag: Waar? Dan verwijzen wij altijd naar de Hobbyfun docenten in de regio, middels de visitekaartjes … maar dan moet men zelf online op zoek gaan, en dat is toch net een stapje extra dan deze uitnodiging via de folder. We zien ook dat mensen ter plekke vaak al kijken of er ook iemand in hun buurt zit … en ook al gaan die niet allemaal komen … ze zien je wel, wie weet waar dat nog toe kan leiden 😉
Dus pak je agenda, maak alvast een planning en maak gebruik van deze mogelijkheid tot free publicity !!!

Het “Mama maakt” plein
Vorig jaar is het “Mama maakt” plein geïntroduceerd … dat was een proefballonnetje … dit jaar wordt het grootser aangepakt en krijgt dit thema plein een meer centrale plaats op de beurs.
Zelf (d.w.z. de KreaDoe organisatie) zeggen ze hierover: “Het is gebleken dat vrouwen vaak voor het eerst aan het DIY’en slaan als zij een kleintje verwachten. En voor de niet-mama’s: wat is er nu leuker dan je vriendin, nicht of zus die net bevallen is een zelfgemaakt cadeautje te geven? Inspiratie is hier het kernwoord … naast workshops, veel voorbeelden in het thema geboorte-baby-kind op het ‘Mama Maakt’ plein. Wij maken er één groot feest van !!!”

We hebben al voor 2 dagen een workshop tafel op het Mama Maakt gereserveerd, die moet bemand worden … de workshop van vorig jaar “Allerliefst of stoer rompertje met de Diam’s 3D verf” gaan we daar herhalen.
Concreet: Wie lijkt dit ook leuk om te doen ??? Alleen of samen met een collega? Als er dagen zijn waarop we meer dan genoeg stand bemanning hebben kunnen we nog extra inschrijven op Mama maakt plein …. Op dit moment is er elke dag nog plaats beschikbaar om een workshop te verzorgen op dit thema plein … Wie ???
Maar hierbij is haast geboden, anders zijn de workshop plaatsen al vergeven !!!

Kortom
Dit is een oproep aan allen om zo snel mogelijk (liefst meteen, of deze week) onderstaande antwoord formulieren in te vullen … dan kan ik definitieve roosters maken en zien wat er nog haalbaar is aan extra mogelijkheden.

Tenslotte
Voor de expositie/ de inspiratie galerij op het “Mama maakt” plein zijn we ook weer op zoek naar werkstukken/voorbeelden … Heb je iets om  ter beschikking te te stellen voor dit thema plein? Naamsvermelding (ook free publicity) staat daar tegenover … Er zijn Hobbyfun docenten die ook in opdracht werken en (kraam)cadeautjes aanbieden … Ben jij dat? … stuur me foto`s en wie weet krijg je dan extra aandacht via deze “Wall of fame” ???!!!

De antwoordformulieren

KreaDoe 2018

KREADOE ROOSTER 2018

Welke dagen ben je beschikbaar om de Hobbyfun stand te bemannen?


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien

VOORBEREIDINGSWORKSHOPS 2018

En op welke dagen zou je een voorbereidingsworkshop kunnen bijwonen?


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien

HET MAMA MAAKT PLEIN

Wil je ook nog een dag workshops geven op het Mama maakt plein?


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschien


JaNeeMisschienLandelijke Promotie campagne 2018

LANDELIJKE PROMOTIE CAMPAGNE

Wil je ook meedoen en gratis kennismakingslessen met de Diam's 3 D verf aanbieden?
Vul dan hieronder de benodigde gegevens in.
Datum:
Tijd:
Locatie:


Datum:
Tijd:
Locatie:


Datum:
Tijd:
Locatie:


Datum:
Tijd:
Locatie:


Dit bericht is gepost in b2b. Bookmark de link.

Geef een reactie