Nieuw: eco karton

Eco karton vormen Hobbyfun Nederland

Eco karton:
Wij zijn heel blij met dit nieuwe materiaal in ons assortiment.
100% milieuvriendelijk, volledig afbreekbaar en op velerlei manieren te versieren.
Het doet denken aan het karton van eierdozen, maar is veel gladder.

Speciaal ontwikkeld “speelgoed” om de creativiteit en motoriek van kinderen te stimuleren … en goed voor de ontwikkeling van “life-skills” als concentratie en geduld. Maar ook plezier en voldoening bij het maken en over het resultaat zijn belangrijk.

Zo kunnen kleine kinderen al met vingerverf, krijtjes, stiften of de Foam- en Silk Clay aan de slag. Groot voordeel is dat het materiaal poreus is, waardoor zowel verf als de klei makkelijker hechten dan op papier-maché vormen.

Iets grotere kids kunnen het met de Diam’s 3D verf decoreren en al veel meer detail en nuances aanbrengen met glitters, Pearl Clay, etc. en hun fantasie volledig de vrije loop laten.

Maar eigenlijk geschikt voor alle leeftijden om geschenkjes of decoraties voor speciale gelegenheden te maken. Zo kan de kegel vorm omgetoverd worden tot kerst engel, maar ook tot paashaas. En als je bovenin een gleufje maakt heb je  een spaarpot 🙂

De eco karton vormen zijn zowel los verkrijgbaar als in een party pack met meerdere stuks … voor een kinderfeestje of andere groepsactiviteiten … en de ervaring leert dat ook al heb je allemaal dezelfde basisvorm … bij het decoreren worden ze toch allemaal anders  🙂

De verschillende vormen vind je in de webshop onder de categorie toepassingen

Geef een reactie