19 en 20 oktober Hembrugmarket Zaandam

logoPartynanny

Hembrugmarket
Sinds dit najaar is Zaandam een nieuwe foodmarket rijker!
Elke derde weekend van de maand is er de Hembrugmarket. Een gezellige markt en een gevarieerd aanbod aan keukens met heerlijke gerechtjes in een prachtige oude loods verzameld. Dus kom relaxen, muziek luisteren, bijkletsten en genieten.

Ook voor de kinderen is er een wisselend aanbod aan activiteiten. De Partynanny is van de partij om de kinderen uit de dagen op creatief gebied. Met keus uit verschillende workshops is er voor elk kind en budget wel een leuke activiteit te vinden.
Zaterdag 19 en zondag 20 oktober is de Hembrugmarket open van 12.00 tot 22.00. Hobbyfun docent Sylvia van de Partynanny is vanaf 13.00 aanwezig.

Locatie: Grote Hulzen 42, 1505 RH Zaandam … Gratis parkeren.

06-24684846
www.party-nanny.nl
www.facebook.com/Partynanny

Geef een reactie