2017 Inloop Atelier bij Lydia Creatief

Lydia Creatief is een paar maanden geleden verhuisd naar Ermelo. Na meer dan 12 jaar actief geweest te zijn in Putten is zij nu aan het werk in een nieuw atelier in Ermelo. Hier maakt Lydia o.a. interieurdecoraties, scrapalbums en kaarten. Dit doet zij bv met 3d verf. Omdat de enthousiaste kunstenares het zo leuk vindt om dit te doen heeft zij diverse opleidingen gevolgd. Sinds jaren geeft zij haar kennis ook door via o.a. workshops voor jong en oud. Dit doet zij b.v. maandelijks met een gezellige groep dames bij Stichting Welzijn Ermelo.

Maar nu kunnen mensen ook terecht in haar eigen atelier. Het nieuwe atelier is ruim genoeg voor een workshop of een feestje. Wilt u dit atelier eens zelf bekijken of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor workshops en feestjes? Dan bent u, alleen of met uw kinderen, op donderdag 14 september van 19.00 tot 21.00 uur of zaterdag 16 september van 10.30 tot 12.30 uur van harte welkom om eens vrijblijvend binnen te lopen. U vindt het atelier van Lydia Creatief aan de Seringweg 65 in Ermelo.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.lydiacreatief.nl. Of bel naar 06-10884313

Geef een reactie