Open dagen Kaarsenmakerij ‘Miranda’ op 11 en 12 maart 2017

Op zaterdag 11 en zondag 12 maart zijn er Open dagen bij Kaarsenmakerij “Miranda”. Iedereen is welkom om de kaarsenmakerij te bezichtiging van 11.00 tot 17.00 uur.

“Mijn naam is Miranda Groote en ik woon met mijn man René en onze 2 kinderen, Kevin en Myrthe aan de Derksweg 243 in Klazienaveen. Sinds 2005 maak ik kaarsen en in 2007 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Sindsdien werk ik met veel plezier in mijn eigen kaarsenmakerij. Naast de verkoop van kaarsen, het geven van workshops en kinderfeestjes maken wij ook speciale kaarsen op bestelling, voor huwelijken, doop e.d. Ook hebben we ook maandelijks diverse kids en meidenclubs. Samen maken wij dan leuke knutselwerkjes, o.a. met de Diam’s 3D verf.

Om het 10-jarig bestaan te vieren willen wij iedereen uitnodigen om onze kaarsenmakerij te bezoeken. Op deze dagen geven wij diverse workshops en hebben we leuke aanbiedingen. Onder de bezoekers verloten wij een kinderfeestje/workshop ter waarde van €60,00. Bovendien ontvangt u als klant 10% korting op de aankoop van kaarsen en knutselmaterialen.”

Indien u niet in de gelegenheid bent om de kaarsenmakerij te bezoeken kunt u een indruk krijgen op www.kaarsenmakerij.eu

Geef een reactie